Mediceuticals

MEDICEUTICALS is een gecertificeerd farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd in oplossingen voor een breed scala aan haar- en hoofdhuidproblemen sinds 1964.

MEDICEUTICALS Laboratories, gevestigd in Fort Worth Texas USA, ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. 

Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid. De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen. 

MEDICEUTICALS producten worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde salons, spa’s en professionele haarklinieken. Na een gedegen salon/producttraining zijn zij toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.

med1med2med3


© 2013 Jarno & Co. | Rabobank 1097.83.255 | BTW NL135.27.21.05.B.01 | KVK 11044280

Website developed by SCA Bruno - Webconsulting.eu