Jarno

Jarno-0067In één oogopslag zie ik hoe ik een vrouw of man mooier kan maken

Iemand z'n mooiste zelf laten zijn. Jarno kán niet anders. Het is zijn vak en zijn grote liefde.

Met een prachtige moeder als model waren haar, make-up en stijl dagelijkse kost bij de familie Bestebreurtje. Jarno genoot ervan. Dát werd zijn toekomst. Hij wist het al vroeg. De middelbare school moest dan ook snel afgerond worden, want het kappersvak wachtte. Wat liep daar voor klein snuitertje rond, op de Nederlandse Kappersacademie in Rotterdam? Precies. Jarno. 15 jaar. Het vak zat hem in de vingers; binnen no time haalde hij alle mogelijke diploma's. Topkapsalon Frits de Jager Hautte Coiffure in Hillegersberg zag het talent van de jonge Jarno en gaf hem gráág de kans. Het was ook op die plek waar de interesse voor visagie werd aangewakkerd. Wat een prachtige aanvulling zou dát zijn? Er was maar één optie: de visagie-opleiding van Dik Peeters in Amsterdam. De besten in hun vak kwamen daar vandaan.

Shoots & Shows
Aan Jarno's carrièrre als model kwam abrupt een eind door een ongeluk met paardrijden. Verschillende gerenommeerde modellenbureaus maakten echter graag gebruik van Jarno's ervaring in het kappers- en visagievak én z'n modellenwerk en schakelden hem in bij shows achter de schermen. Het luxe lingerie- en beenmode merk Wolford strikte hem later als vaste make-up artist tijdens shoots en shows en Sebastian Hair care liet de styling van modellen tijdens shows door Jarno verzorgen.

Hair & Skin
Met zó veel ervaring, gevoel voor stijl en een duidelijke visie kon het bijna niet anders dat Jarno in 1998 zijn eerste salon opende: Aphrodite Coiffure. Maar, een mooie uitstraling begint bij een gezonde huid en gezond haar. Om klanten ook daarin te kunnen adviseren, volgde Jarno de opleiding tot huidtherapeut en verdiepte zich in haar- en hoofdhuidproblemen.

Voel je thuis
Kwaliteit en spontaniteit zijn belangrijke waarden voor Jarno. Christine, Anita en Eva zijn dan ook alledrie keien in hun vak. En... een schaterlach klinkt regelmatig door de salon. Iedereen moet zich thuisvoelen bij Jarno & Co!

Je mooiere zelf
Eén ding is zeker: je gaat altijd net een beetje mooier de deur uit. Met prachtig haar en misschien wel een leuk make-upje erbij. 'Ik zie in éénn oogopslag hoe ik een vrouw of man mooier kan maken. Natuurlijk is het belangrijk dat diegene zichzelf blijft, maar een mooiere versie van jezelf... Dat willen we toch zeker allemaal..?

 


© 2013 Jarno & Co. | Rabobank 1097.83.255 | BTW NL135.27.21.05.B.01 | KVK 11044280

Website developed by SCA Bruno - Webconsulting.eu

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries