LUISTEREN. CREATIEF.
ALTIJD BLIJVEN LEREN.

LYSANNE

EVA

Geboren: 31 mei 1993
Werkzaam bij Jarno & Co sinds: 2011

“Het mooie van ons vak is dat je iemands persoonlijkheid kunt vertalen in een kapsel. Goed kijken naar je klant, maar vooral ook goed luisteren. Wie zit er in je stoel? Als de klant na afloop zegt: ‘Geweldig, dit ben ik!’, is dat het mooiste compliment.
Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Nieuwe technieken leren, laatste trends volgen.
Naast mijn werk vind ik het heerlijk om te wandelen met vriendinnen en in de zomer geniet ik van festivals en concerten. Ik voel me helemaal thuis in Gorinchem, maar ga ook graag op reis om nieuwe plekken te ontdekken.”

EERLIJK. VROLIJK.
LEERGIERIG.

FLEUR

FLEUR

Geboren: 14 maart 2004
Werkzaam bij Jarno & Co sinds: 2023

"Ik heb voor het kappersvak gekozen omdat ik ervan geniet wanneer je iemands persoonlijkheid in het kapsel weet terug te brengen en dat de klant met een grote glimlach de salon verlaat. Ook vind ik het ontzettend leuk om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik heb het vak geleerd op de Nederlandse Kappersakademie in Rotterdam. Trends en technieken blijven veranderen, in ons vak ben je nooit uitgeleerd. Ik volg graag de laatste ontwikkelingen in het kappersvak en visagie op de diverse mediakanalen.
Verder vind ik het heerlijk om mijn vrije tijd met mijn vrienden en familie door te brengen. Daarnaast is mijn hobby is paardrijden”

LEERGIERIG. UP-TO-DATE.
AANDACHT.

ESTELLE

ESTELLE

Geboren : 14 juni 1996
Werkzaam bij Jarno & Co sinds: 2023

“Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Ik vind het heerlijk als mensen binnen komen en hun dag niet hebben, maar blij en stralend de deur uit gaan. Dat feel good momentje. Ook ben ik eerlijk, ik kijk naar wat het beste is voor jouw haar! Je bent als kapper nooit uitgeleerd en dat is ook het leuke van ons vak. We blijven altijd up-to-date met de nieuwste technieken en trends. Ik mag mezelf inmiddels ook kleurspecialist noemen. 
Ook in mijn vrije tijd vind ik het leuk om nieuwe plekken of landen te ontdekken en te genieten van een lekker hapje en drankje.”

GEDREVEN. ENTHOUSIAST.
TEAMPLAYER.

LYSANNE

JILL

Geboren: 3 oktober 2001
Werkzaam bij Jarno & Co sinds: 2018

“Met mensen bezig zijn, de creativiteit en het enthousiasme van mensen als ze blij zijn met hun haar. Dat maakt ons werk zo mooi. En al helemaal als je het haar van een bruid mag maken… Op de mooiste dag van haar leven! Werken in de salon doe je samen; je helpt elkaar en gaat er samen voor.
Ik geniet als ik samen met familie en vrienden op een mooie dag op een terrasje zit. Samen zijn, een hapje en drankje. Gezellig!

TEAMPLAYER. KALM.
LEERGIERIG.

JORIAN

JORIAN

Geboren: 23 augustus 2003
Werkzaam bij Jarno & Co sinds: 2022

“De reden dat ik voor het kappersvak heb gekozen is, omdat ik ervan hou om mensen mooier en blijer te kunnen maken. Mijn dag is helemaal compleet als ik mensen blij de deur uit zie gaan met hun mooie kapsel. Momenteel ga ik nog één dag per week naar school, de rest leer ik van Jarno en mijn collega’s. Ik leer nog iedere dag! Daarnaast vind ik het prettig dat we goed samenwerken in de salon. Teamwork is belangrijk en maakt het werk ook gezellig. 
Naast het plezier in mijn werk, maak ik ook graag plezier met vrienden of familie. Een drankje op het terras, samen kleding shoppen of samen varen.”