AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

LYSANNE

AUTHENTIEK EN PUUR

Authentic Beauty Concept is ontwikkeld in samenwerking met een uniek kappers collectief en ‘ambachtslieden', met een nieuwe kijk op authentic beauty. 

De producten zijn samengesteld uit een speciale combinatie van zuivere, natuurlijke extracten. Authentiek, natuurlijk, eenvoudig en gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Er zitten geen siliconen, sulfaten en parabenen in, maar krachtigere veganistische ingrediënten. Deze ingrediënten zijn nauwkeurig geselecteerd en gecombineerd: wat weg gelaten wordt is net zo belangrijk als wat er in gestopt wordt! De effectiviteit en de toepasbaarheid van elk ingrediënt is vastgesteld en er zijn ideale combinaties gevormd voor specifieke haaromstandigheden. 

NOIR

LYSANNE

STIJL EN VERZORGING

Noir Stockholm brengt mode en haar dichterbij elkaar. Het is de perfecte combinatie van stijl en verzorging. Er zijn geen concessies gedaan aan de verzorgende eigenschappen en de functionaliteit van de producten. De producten zijn gebaseerd op de beste grondstoffen van de natuur en gemaakt in de modernste formules. Het resultaat is een exclusieve lijn van uniek voedende, lichtgewicht reinigingsmiddelen, conditioners en behandelingen, evenals zeer conditionerende, maar uitzonderlijk effectieve stylingproducten.

De exclusieve biologische oliën die we gebruiken, zijn van verbazingwekkende kwaliteit, maar ook duurzaam. En uiteraard: de producten zijn niet getest op dieren.

MEDICEUTICALS

LYSANNE

MOOI HAAR BEGINT BIJ EEN GEZONDE HOOFDHUID

Mediceuticals Laboratories (New Jersey USA) ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research.
Jarno & Co kan een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies geven voor een juiste behandelmethode.

STMNT

STMNT

VAKMANSCHAP MET EEN STATEMENT

STMNT (Oftewel: Statement Grooming Goods) is een unieke collectie stylingproducten speciaal voor mannen. Een cocreatie merk van toonaangevende barbers van over de hele wereld. Barbers door kunde en creators van nature. Met een gezamenlijke aanpak hebben ze een merk gevormd dat verder gaat dan enkel een haarproduct. Dit is een gemeenschap die vakmanschap eert en ernaar streeft om beter te doen. Dit is een merk met een doel. 
STMNT bestaat uit 3 uitgesproken stylingcollecties. Haarproducten voor de man waren nog nooit zo verrassend goed als bij STMNT.

OOLABOO

OOLABOO

NATUURLIJK, LUXUEUS EN RESULTAATGERICHT

Oolaboo is een prachtig Nederlands merk. Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar échte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant. Belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van de producten is dat alles veilig en zoveel mogelijk natuurlijk moet zijn. Want wat niet veilig genoeg is voor je mond, gebruikt Oolaboo ook niet voor jouw haar. Alle producten zijn vrij van schadelijke stoffen.

De collectie haarverzorgingsproducten is geboren uit de ervaring in ‘skin care technology’. Dit heeft als voordeel dat deze haarverzorgingsproducten niet alleen een zeer luxueuze beleving hebben, maar ook resultaatgericht werken. Iedere formule garandeert soepel, glanzend, sterk en veerkrachtig haar met 100% respect voor de hoofdhuid. De shampoos (hair bath) en conditioners bevatten allemaal het Quinoa Protien Complex. Alle haarverzorgingsproducten zijn vrij van parabenen (conserveringsmiddel), minerale olie en sulfaten (schuimmiddelen) en niet getest op dieren.

"Remember the day your hair changed"