Op de volgende dagen zijn wij gesloten: 26 mei (Hemelvaart) - 3 t/m 13 juni (vakantie)

MR. SMITH

LYSANNE

STIJL, INHOUD EN EENVOUD

Stijl boven alles, inhoud van ingrediënten en eenvoud door design.
De haarverzorgingsproducten zijn zorgvuldig samengesteld uit een selectie van Australische botanische en essentiële oliën. Elk product is wetenschappelijk ontworpen en getest. Hydraterend, lichtgewicht en organisch voedend.
De Mr. Smith-collectie geeft maximale resultaten, terwijl de natuurlijke soepelheid en glans van het haar behouden blijft.
Mr. Smith is van mening dat wat ze weglaten, net zo belangrijk is als wat ze erin doen. De producten bevatten geen sulfaten of parabenen, zijn nooit op dieren hebben getest en zijn PETA-gecertificeerd.

ORGANIC HAIR SPA

LYSANNE

BIOLOGISCHE INGREDIËNTEN

De unieke formules van het Organic Hair Spa assortiment bevatten o.a. gecertificeerd biologisch honingextract, macadamia-olie en groene thee. dit stimuleert een gezonde haargroei en zorgt ervoor dat zowel haar als huid worden voorzien van intensief vocht en antioxidanten. Dit is essentieel voor het behoud van gezond haar en een mooie uitstraling. Haar en huid worden zo op natuurlijke wijze beschermd tegen beschadiging.
De haarverzorgingsproducten worden geproduceerd zonder het gebruik van verdachte stoffen, zoals parabenen, Mi, SLS, SLES, ftalaten, EDTA of DEA. Organic Hairspa is doordacht, eenvoudig en altijd oprecht.

MEDICEUTICALS

LYSANNE

MOOI HAAR BEGINT BIJ EEN GEZONDE HOOFDHUID

Mediceuticals Laboratories (New Jersey USA) ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research.
Jarno & Co kan een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies geven voor een juiste behandelmethode.